Saltear al contenido principal

EDRA_landing-05

_FORMACIÓ DE QUALITAT EN ART I DISSENY
_

_FORMACIÓ DE QUALITAT EN ART I DISSENY

Logo_ajrubi_blanc

Som una escola amb una llarga trajectòria en l’ensenyament d’art i disseny. Amb més de 80 anys d’història, la nostra formació es basa en la creativitat, la transversalitat i la implicació amb l’entorn social, territorial i laboral.

Som un centre públic autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

_Què oferim?

Cicles Formatius
de Grau Mitjà

Gràfic Interactiu

Serigrafia

Cicles Formatius
de Grau Superior

Espais Interactius

Interiorisme

Què ens defineix?

escardivol-2

escardivol_Preus públics: oferim preus assequibles i competitius.

_Història: som un centre amb més de 80 anys d’història, fet que ens aporta molta experiència i recorregut formatiu.

_Compromís amb l’alumnat: l’escola és una gran família amb tres valors fonamentals: calidesa, exigència i atenció a la diversitat del grup i de l’alumne. Promovem un tracte molt proper amb l’alumne i el seu entorn.

_Compromís amb l’entorn: promovem l’aprenentatge de l’alumnat i en visibilitzem el seu talent col·laborant amb empreses, institucions i associacions de Rubí, del Vallès Occidental i rodalies.

_Ubicació: l’Escola està situada al Complex Cultural de l’Escardívol, on compartim espai amb altres associacions culturals i educatives, fet que fomenta connexions enriquidores per als alumnes.

_Tecnologia i transversalitat: la nostra pedagogia es basa en l’ús de les noves tecnologies, de projectes transversals i del treball en equip per tal que l’alumne rebi una formació integral adaptada a l’actualitat.

_Flexibilitat i adaptació: fomentem l’autonomia dels nostres alumnes per impulsar la seva flexibilitat i adaptació a la societat i al món laboral tan canviant actualment.

_Continuïtat: oferim diversos nivells d’estudis que permeten a l’alumne continuar la seva formació al mateix centre.

_Teixit associatiu: l’escola col·labora amb l’Associació +e, un projecte d’alumnes i exalumnes que promociona la continua formació del estudiants amb la realització de projectes vinculats a Rubí i activitats dels cicles formatius i tallers.

_Professorat actiu: comptem amb un professorat en actiu i permanentment adaptat a la canviant realitat del sector de l’art i el disseny.

_Formació professionalitzadora: amb la metodologia learning by doing, la nostra formació està basada en projectes reals, orientada amb i per a la comunitat social i empresarial.

_Pràctiques i inserció laboral: els nostres alumnes tenen l’oportunitat de realitzar pràctiques en empreses que, en molts casos, acaben esdevenint oportunitats laborals.

_Certificació ERASMUS: l’alumne té la possibilitat d’accedir al programa ERASMUS, una xarxa d’estades formatives a l’estranger, que els permet enriquir la seva experiència educativa i vital.

Demana més informació

Volver arriba